ΓΑΜΟΣ

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής σας έφτασε και σίγουρα θέλετε να την κάνετε ακόμα ομορφότερη! Αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, μία πετυχημένη δεξίωση για σας και τους καλεσμένους σας θα αποτελεί για πάντα μια ευχάριστη ανάμνηση! Η  εταιρία μας είναι εδώ για εσάς καις σας παρέχει όλα τα εφόδια για μια εξαιρετική εκδήλωση, γεμάτη κέφι, χαρά και ανεβασμένη διάθεση. Η επιλογή του χώρου μέσα από μια μεγάλη γκάμα συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και κτημάτων, μαζί με τον DJ και την παροχή ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών, θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αρμόζει στα δικά σας «θέλω» αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Επισκεφτείτε μας, μοιραστείτε μαζί μας το όνειρό σας και αφεθείτε στη μαγεία των αισθήσεων, για να θυμάστε πάντα με λεπτομέρεια την εκδήλωσή σας.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάφτιση του παιδιού σας είναι επίσης μια πολύ σημαντική στιγμή που σίγουρα θα θέλετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Η εταιρία μας πάντα πρωτοπόρα θα σας προτείνει ιδέες για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική και αξέχαστη εκδήλωση και είναι εδώ για να σας προσφέρει μια πρωτότυπη εκδήλωση με μπαλόνια, παιχνίδια, φώτα, ρυθμό και μουσική. Επισκεφτείτε μας, μοιραστείτε μαζί μας το όνειρό σας και αφεθείτε στη μαγεία των αισθήσεων, για να θυμάστε πάντα με λεπτομέρεια την εκδήλωσή σας.

PARTY

Θέλετε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, τη γιορτή σας, την επέτειό σας, ή απλά θέλετε να κάνετε ένα party έτσι χωρίς αφορμή; Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απογειώσετε τη στιγμή σας! Με έμπειρους DJ, κατάλληλες playlist και την κατάλληλη ηχητική και φωτιστική κάλυψη, η βραδιά σας θα πάρει χαρακτήρα και ταυτότητα και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αν επιπλέον επιθυμείτε να «ενισχύσετε» το party σας και μ’ ένα cocktail, εμείς μπορούμε να σας το παρέχουμε μιας και οι συνεργασίες μας με εταιρίες catering, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε από ένα απλό ποτό μέχρι ένα πλούσιο μπουφέ.